8.5.2010

Sain palkinnon!

Heh, tulin tänne tekemään tikusta asiaa, koska edellisestä päivityksestä oli kulunut niin kauan ja sitten huomasin, että minulle oli Elioksen toimesta jätetty tällainen :)
"Beautiful Blogger Award -tunnustus tulee antaa eteenpäin seitsemälle kauniille blogille."
Hui kauhea, joutuu jakaamaan tunnustuksia mahtaville blogi-ihmisille, joiden blogeja lukee suurin piirtein puoli Suomea... Mutta ehkä minä selviän. Eli tasapuolisuuden nimissä aakkosjärjestyksessä 7 ihanaa blogia, jotka ovat ehdottomasti kauniita :)


Ja jotta ei unohdeta niitä tikkuja joista tulin alun perin tekemään asiaa, niin kertoilenpa vähän kuulumisia. Maailmakerho, jonka vetäjänä toimin koko kuluneen talven, päättyy maanantaina. Hauskinta kerhon pitämisessä oli varmaankin se, että ensimmäisen kerran suurin piirtein ala-asteen jälkeen pääsi askartelemaan oikein kunnolla. Kevätkaudella harmillista oli lasten väheneminen kerhossa ja muutamat kerrat, jolloin paikalle ei tullut ketään. Niin hauskaa kuin kerhonohjaajana onkin ollut, päätin kuitenkin, etten jatka sitä syksyllä. Tällä viikolla tehtiin lukion ensi vuoden kurssivalinnat ja ensi vuoteni tulee olemaan vielä kiireisempi kuin tämä, joten ajattelin säästää vapaa-aikaa enemmän itselleni. Ja siihen omaan aikaan kuuluu tietysti neulomista :D
Olen juuttunut kahden työn loukkuun neulomalla kumpaakin vuorotellen, joten valmista ei ota tullakseen. Toinen keskeneräinen on kaverille menevä jämälankavillasukkapari (jee miten pitkä sana), joten siitä ei nyt vielä kuvaa, mutta sarjassamme huikean taidokkaat neulekuvat esiintyy kevään IK:ssa ollut toppi. Se aloitettin neulomalla tuo pääntiesysteemi, sitten poimittiin silmukat reunasta ja alettiin neulomaan alaspäin. Takakappale on jo kainaloissa, joten etupuoli enää yhtä pitkäksi ja sitten sileitä ympyräkerroksia paahtamaan.

Mukavaa toukokuuta kaikille ja äitienpäiväonnea niille, jotka sen ansaitsevat :)

4 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

Oikein suuri kiitos tunnustuksesta! :)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!

Emma kirjoitti...

Miekin olen aloittelemassa tuota IK:n toppia, maissilangasta. Oliko tuo palmikko-osuus hankala neulottava?

Iida kirjoitti...

Ei ollut vaikea ollenkaan. Kerroksissa oli helppo pysyä laskuissa ja ohje tosi selkeä. Siinä vaan on lyhennettyjä kerroksia, joiden kohdalle tuli vähän isonpuoleiset reiät, mutta niistäkin kyllä selvisin :)