3.11.2011

Arvontavoitto!

Tuossa eilen pyörähti maaginen 18 vuotta täyteen ja juuri sopivasti posti toikin minulle arvontavoittopaketin :)
 
Ziinan Kuumaa villaa -blogi täytti 7 vuotta äskettäin ja ekaa kertaa blogihistoriassani onnetar oli puolellani. Minulle suotiin satagrammainen vyyhti aivan ihanaa sukkalankaa, 75 % merinovillaa ja 25 % keinokuitua. Oikeasti ihan loistavan värinen vihreän ja pienten violettien kohtien yhdistelmä. Kuulemma itse reaktiiviväreillä värjättyä. Aivan mahtava! Kiitos vielä kovasti täälläkin :)

Lukemistani blogeista voisin muutenkin pari sanaa tässä kohden jakaa. Minä haluan aina "tuntea" ne henkilöt joiden blogeja luen, mikä tarkoittaa, että kun löydän kiinnostavan blogin, niin luen kaikki päivitykset läpi ja sitten vasta laitan sen seurattavien blogien listalle. Sen takia listallani on tällä hetkellä vain 44 blogia. Siinä mielessä ihan hyvä määrä, ettei uusien päivitysten lukemiseen mene tuntikaupalla aikaa. Toisaalta, pitkään aikaa en ole uusia blogeja ottanut listalleni, kun kiireisellä opiskelijalla ei ole ollut aikaa käydä vuositolkulla päivityksiä läpi, vaikka se oikeasti mielenkiintoista onkin. Toivottavasti minun vanhoja höpötyksiäni ei sentään lue kukaan :D

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Onnea!
Minulla taas on ihan liikaa blogeja google readerissa seurannassa. Heti kun ei pariin päivään ehdi niitä lukemaan, rästissä on monta sataa postausta... :) Pitäisi varmaan karsia, mutta se on aika vaikeaa, ihan kuin ystäviään karsisi.