31.8.2012

Orientoitunut

Tämän fuksin ensimmäinen viikko yliopistolla on takana päin. Teologisessa tiedekunnassa on uudet opiskelijat otettu aivan mahtavasti vastaan ja koko viikko on kulunut sekä päivisin että iltaisin erilaisissa riennoissa. Ystävällisiä ja muutenkin ihan huippuja tyyppejä on pilvin pimein. Odotan jo innolla ensi viikolla alkavia luentoja (filosofiaa, uskontotiedettä ja vuorovaikutustaitoja). Huomenna saapuvat myös muuttotavarani, ja viikon väliaikaismajoituksen jälkeen onkin ihan kiva päästä lopultakin siihen omaan koloon pesiytymään.

Kuvia ei ole tällä kertaa esiteltäväksi asti, sillä koko viikolla en ole neulonut silmukan silmukkaa. Darrin-neuletakki on vyötä vaille valmis (se on jopa päätelty, napitettu ja kasteltu!), mutta säästän sen esittelyn lopulliseen valmistumisen hetkeen. Helsinkiin muuttoni on ilmeisesti osunut varsin hyvään saumaan, sillä viikon päästä olisi tarjolla käsityömessuja oikein kaksin kappalein. Köyhänä opiskelijana taidan tosin mennä vain silmäpistotikkitakkeilemaan (sinne kun pääsee ilmaiseksi sisään, toisaalta siellä kyllä on potentiaalisempaa päätyä ostamaan jotain...) ja siellähän ilmeisesti tapaa myös muuta nettineulojaväkeä.

3 kommenttia:

hanna_h kirjoitti...

Fuksisyksy on kyllä varsin kiireistä aikaa, etenkin opiskelun oheistoiminnan kannalta :) Ehkä nähdään ensi viikonloppuna silmäpistotikkitakkeilun merkeissä. Minäkin ajattelin suunnata sinne.

Kaisa kirjoitti...

Oi, tuli ihan nostalginen olo... Minun fuksisyksystäni tulee kymmenen vuotta.
Toivottavasti nähdään messuilla viikonloppuna! Meidän äitikin on tulossa pohjanmaalta, eli voit törmätä kummitätiisi myös :)

Iida kirjoitti...

Hei mahtavaa, että sukulaisiin voi törmätä myös täällä kaukana :D Pitää sopiva jotain aikataulua sitten lähempänä :)