23.12.2009

Blogimarsu ja Joulu

Minä olen tunnollisena koululaisena kehittämässä itselleni taas lomaflunssaa. Jo pari päivää on mennyt enemmän tai vähemmän puolikuntoisena pienessä kuumeessa...
Viimeinen joululahja valmistui hyvissä ajoin sunnuntaina. Iki-ihanalla Sateenkaarisukkien ohjeella ja Seitsemän Veljestä Jättiraidalla tuli pikkusiskolle tämän pitkään toivomat sukat. Kuvassa sukat ovat jo saajansa jalassa, mutta viralliseen käyttöön ne pääsevät vasta huomenna. Sateenkaarisukkiin en kyllä kyllästy koskaan. Nämä sukat ovat jo kolmannet tekemäni Sateenkaaret (joka kolmas Ravelryyn listattu Sateenkaaripari on minun :D) ja kaikki olen tehnyt samasta langasta. Tykkään aaltokuviosta, jonka pitsi tekee lankaan ja sukat ovat todella mukavat tehdä ja lahjansaaneiden mukaan myös hyvät jalassa.
Näin Joulun kunniaksi blogimarsu tulee tervehdyskäynnille. Lukuisten lempinimien lisäksi marsu tottelee nimeä Pipa (tai no, ei se kyllä mitään tottele). Pipa haittaa vapaana ollessaan ahkerasti käsitöitä syömällä poikki lattialla lojuvat langat ja jättämällä hampaanjälkensä ohjeiden kulmiin. Mutta on se silti ihana :) Hyvää Joulua kaikille!

Ei kommentteja: