25.12.2009

Viimeiset joululahjat

Leikkiessäni uuden kämppikseni eli läppärin kanssa tulin vähän säätäneeksi blogin ulkonäköä. Minä ainakin tykkään nyt enemmän. Nyt kun aatto on mennyt, niin voi esitellä lisää lahjoja, sekä saatuja että annettuja.
Koko perheen (isää lukuunottamatta) joululahja on Nancy Bushin Knitted Lace of Estonia. Mallit ovat ehkä vähän turhan nyppyisiä ja pitsisiä, mutta muutama kivakin malli kirjasta löytyi.
Kummiltani sain kehikon (tai mikä lie sitten onkaan) rosé-kukkien tekemiseen ja kaksi kerää Kitten Mohairia harjoitteluun. Tätä pitää loman aikana vielä ehdottomasti testata :) Sitten minun antamiani:
Poikaystäväni äidille ruskeat Karismalapaset, jotka myös Ullan huomattavasti paremmissa kuvissa esiintyvät. Lankana näissä Seitsemän Veljestä.
Samasta langasta perheen isälle Chevalier-lapaset. Molemmat lapaset ovat kuulemma erittäin hyvät.
Poikaystävä puolestaan sai niin ikään Seiskaveikasta lapaset. Lapasten päällypuolella on pata ja hertta -kuviot.
Kämmenpuolella vastaavasti risti ja ruutu. Nämä lapaset ovat ihan omaa disainia :D
Omaa suunnittelua on myös tämä illuusioneuleella tehty pipo, jossa on myös kaikki pelikorttikuviot. Lanka on Nalle ja saajana edelleen poikaystäväni.
Pipokuvista tuli sen verran mössöisiä, että en laita niitä kaikkia tänne. Halutessaan loput kuviot näkee Ravelrystä. Mukavia välipäiviä kaikille lukijoille :)

1 kommentti:

ElioS kirjoitti...

Kivoja neuleita, rattoisia välipäiviä myös sinulle!