24.2.2010

Pöllöjä päällä

Sain pöllöpaidan valmiiksi jo sunnuntai-iltana, mutta pari päivää arvoin laittaisinko pöllöille silmät vai enkö. Päätin sitten kuitenkin antaa paidan olla ihan tuollaisena. Kaksi päivää sitä tuli jo koulussa testattua päälläkin ja kehut kerättyä :P Tosi lämmin ja ihana paita, mutta Alfa on aika kutittavaa lankaa ja tiukkojen hihojen takia allekaan ei oikein pitkähihaista paitaa mahdu. Vaikka kauneuden eteenhän aina vähän tietenkin voi kärsiä. Alfa myös on nyppääntyi aika tavalla - kahdessa päivässä pinta muuttui jo ihan nukkaiseksi. Nyt pitää vain odotella Ravelympics mitalia :)

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Istuu tosi hyvin!
Sulla on muuten tosi hauskan värinen seinä. Olen aika kateellinen, koska vuokra-asujana ei voi paljon seiniä maalailla. :)

Iida kirjoitti...

Joo, mun huone maalattiin viime syyslomalla. Yksi oranssi ja yksi harmaa seinä, ja kaksi muuta sitten valkoisia. Minä ainakin tykkään ihan älyttömästi :D

Riikka kirjoitti...

Onpa hieno! Minäkin aion tämän joskus toteuttaa! Itsekin olen miettinyt noita silmien laittoa, hyvin näyttää toimivan ilman!

Ootko uskaltautunut huuhteluaineveteen upottamaan paitaa..? Vois auttaa kutinaan, mutta mitenhän käy mitoille..??

Iida kirjoitti...

Mulla on sen huuhteluaineen kanssa vähän ikäviä kokemuksia. Greenday-liivin käytin huuhteluaineessa ja neuleelle kävi niin, että resorit eivät enää vetäneet kasaan ollenkaan, joten liivi on nyt aika muodoton päällä... Lisäksi meidän huuhteluaine haisee niin pahalle, että siksikään ei tee mieli käyttää :D

Huopatossunen kirjoitti...

Onpa hauska paita, ja kauniin värinen. Heti tuli mieleeni mahtaisiko omille pojilleni kelvata tuollainen paita. Minulle kelpaisi :)