16.2.2010

Postia taas

Olin taas turhan myöhään tulossa eilen kotiin ja siellähän minua sitten odottelikin taas kortti isokokoisesta kirjeestä. Tänään siis suoraan koulusta postiin ja pakettia hakemaan.
SNY:ni helmikuun virallinen paketti piti sisällään kaikkea mahtavan kivaa: Jugurtticashewpähkinöitä, joista tykkään ihan älyttömästi, mutta pitkään aikaan en ole ostanut. Ilmeisesti salmiakkeja, jotka näyttävät ainakin tosi hyviltä ovatpa sitten mitä tahansa. Suklaalusikan, jota sekoitetaan kuumassa maidossa ja se sitten sulaa sinne. Eräs ystäväni kertoi saaneensa tällaisen nimipäivälahjaksi ja idea kuulosti minusta niin mahtavalta, että mietin, mistä saisin itse samanlaisen ja nythän minä sitten sain :) Vaaleanpunaisen kukanmallisen silmukkamerkin, joka onkin sitten ensimmäinen oikea silmukkamerkkini. Kaksi piristävillä teksteillä varustettua tiskirättiä. Kissakortin ja kaksi kerää Marks&Kattensin Diva-lankaa. Efektilangoista minulla ei suurta kokemusta olekaan, joten katsokaan mitä noista keksin. Kiitos ihan älyttömästi kaikista kivoista jutuista SNY :) Odotan jo innolla, että pääsen näkemään mitä seuraava paketti on syönyt :D
Ja kun kerran kamera tuli kaivettua esille, niin samantien kuva olympianeuleestakin. Äärimmäisen mielenkiintoinen tummanharmaa ja sileä villapaidan vartalo-osa. Ihan kohta paita on menossa kainaloissa ja pääsen kokeilemaan elämäni ensimmäisen kaarrokkeen tekoa, jee :)

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Hurjan nopeasti olet pöllöpaitaa neulonut!