9.11.2010

Ulla neuleita

Jos joku nyt on vielä välttynyt tiedolta, niin uusi Ulla on täällä. Ja sillä on tekemistä myös minun kanssani, sillä siellä on minulta pipo-ohje.

Hamsteripipo siis ohjeen nimi ja minusta ohje on kiva. Kuten kuvasta näkyy Hamsteripipo on kaksi värinen ja molemmilla pipon sivuilla kulkee palmikko, jossa värialueet kietoutuvat yhteen.
Yritin tehdä tästä piposta sopivan kohteen jämälangalle, mutta kulutus olikin niin pieni, että molempia värejä jäi vielä toisenkin pipon tarpeisiin. Noh, uusia voi tehdä tai keksiä jotain ihan uutta.

Toisenkin ohjeen olin Ullaan lähettänyt ja vieläpä ihan ajoissa, mutta ainakaan tähän numeroon se ei näköjään ollut päätynyt. Laitetaan nyt kuva kuitenkin. Tämän pipon nimi on Ruoho ja se sopii värityksensä ja ulkomuotonsakin puolesta ehkä paremmin keväälle, joten katsotaan joskos se sitten ilmestyisi. (tai sitten ohje oli niin sekava ja suurpiirteinen, että se on jätetty pois... *kehittelee salaliittoteoriaa*) No kuitenkin. Tämmöisenkin voisi tehdä toisen, ehkä hieman talvisemmilla väreillä tosin.

1 kommentti:

verano kirjoitti...

Hei Iida,

toinen ohjeesi on ilmeisesti hukkunut johonkin roskapostin joukkoon tai vastaavaa, sillä tarkoituksella sitä ei tietenkään ole pois Ullasta jätetty. Näen pipostasi kuvan nyt ensimmäistä kertaa enkä ollut tietoinen tällaisen ohjeen meille tulosta. Pitää selvitellä asiaa, mihin ohje on kadonnut matkalla!

Palataan asiaan sähköpostin välityksellä :)

terv. Suvi /ulla