29.10.2010

Koti makea koti

Heh, englanninkielisten sanontojen kääntäminen on hauskaa :P

Kotiuduimme puoliltapäivin viikon mittaiselta reissulta New Yorkiin. Kohtuullista nukkumaanmenoaikaa odotellessa on hyvä tilaisuus päivitellä blogia. Itse matkasta kerron varmaan lisää vähän toisessa yhteydessä, mutta laitetaan ainakin tämä neuleasia nyt tänne.
Niinkin yllättävästi kävi, että yhdessä maailman tärkeimmistä metropoleista oli kuin olikin lankaa myynnissä :P Kävimme naisvoimin kolmessa liikkeessä: Seaport Yarnissa, Yarn Co:ssa ja Knitty Cityssä. Kaikilla liikkeillä on myös verkkokauppa, joten linkkien klikkaaminen omalla vastuulla. Yhteinen saaliimme mahtui kätevästi ehkä maailman suloisimpaan ilmaiseksi saatuun ostoskassiin.

Tässä minun osuuteni. Ylhäällä tummasävyistä Jitterbugia, vasemmalla Malabringo Sockia vielä kirkkaamman vihreänä kuin kuva näyttää, keskellä Tahti Yarnsin Rioa, joka on syönyt merinoa, alpakkaa ja silkkiä, oikealla Berroco Vintagea ja alhaalla Koigu KPPPM:ää ihanan vaaleanpunaisena. Sukkalangoista tullee isona sukkia ja noista vähän paksummista todennäköisesti jotain liivi- tai t-paita-systeemiä.

Näihin muihin lankoihin en ole niin perehtynyt, mutta laitetaan kuva kuitenkin. Hih, kerrankin minä sain eniten lankaa jostain :P

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ehkä hienoin näkemäni ostoskassi! Eikä lankasaaliskaan ole paha ;)

Kaisa kirjoitti...

Ihania lankoja! Olivatko halvempia kuin euroopassa?

Iida kirjoitti...

Eivätpä ne ihanat langat oikein koskaan taida halpoja olla, mutta koska dollari on tällä hetkellä niin alhaalla, niin siinä mielessä edullista joo.