29.1.2012

Vähän paksumpi pipo

Torstaina menin sitten uhkailusta huolimatta uudestaan Silmukkaseuraan ja nyt oli jo sitten tosi hauskaa. Mukana ollut pipo oli pakko neuloa loppuun vielä samana iltana ja se on jo ehtinyt käyttöön ja hyväksi havaittu.
Kuva on taas vaihteeksi mitä on mutta, sanotaanpa nyt kuitenkin, että lankana on kaksinkertaisena Novitan Nallea ja yhtenä säikeenä vielä Rowanin Kid Silk Hazea. Tarkoituksena siis neuloa varasto-/jämälankaa pois. 5 mm puikoilla ja 60 silmukalla tuli juuri päähän sopiva myssy. Vähän elävyyttä pintaan tein neulomalla aina kaksi kerrosta sileää ja kolmannen kerroksen 1o,1n-joustinta. Illalla väsymyksen tilassa yritin opetella vielä tekemään niitä ihmeellisiä loop-kukkia sellaisella väkkyrällä, joita olen saanut jo kaksi lahjaksi. Se ei kuitenkaan ottanut alkuunkaan onnistuakseen ja pitkä pätkä hyvää lankaa meni hukkaan... Korvaavana ajattelin kirjoa pipoon ensin auringon, mutta koska nukkumaanmenoaika oli jo ylittynyt reippaasti, niin oikaisin vähän ja tein sydämen. Hieno on pipo.

Perjantaina oli ja meni lukion viimeinen koulupäivä ja nyt enää ohjelmassa viimeiset kokeet ja sitten armotonta lukulomailua. Koko päivän on lankahyllystä huudellut yksi jos toinenkin kerä ehdotuksia neuloutumisesta, mutta kun ei vaan ehdi...

Ei kommentteja: