19.2.2012

Kevättä odotellessa

Blogiini on tänä vuonna tullut pikaisesti laskettuna 4 kommenttia, mikä tarkoittaa selkeästi, että joko en ole saanut mitään nättiä aikaiseksi tai sitten tekstit eivät ole olleet tarpeeksi provokatiivisia. Tällä kertaa on onneksi tarjolla kauneutta, ja toivottavasti ensi kerralla en joudu turvautumaan verbaalisiin voimatoimiin.
Seurakunnassamme tehtiin taas henkilöstövaihdoksia, minkä seurauksena lempi nuorisotyöntekijäni vaihtuu pätevämpään henkilöön (pöh sanon minä!). Niinpä minulla oli sitten edellisestä tiistaista tämän viikon perjantaihin aikaa tehdä jotain nättiä läksiäislahjaksi.
Omassa varastossa oli kolme kerää ihanaa kirkkaan turkoosia Dropsin Alpacaa, joista sitten viikossa ja päivässä tikutin Spring Leaves -huivin. Neljä kertaa olen erivärisistä Alpacoista aloittanut yhtä jos toistakin neuletta, mutta kaikki ovat aina päätyneet purkuun, joten sekin kirous tuli nyt nätisti selätettyä. Puikkovalintakin osui kerrankin nappiin - 3,5-millisillä tuli nättiä jälkeä.
Ainoa miinut on huivin koko. Ennen pingotusta 40x60-kokoinen huivi venähti noin mittoihin 60x120, mutta pikkuisen turhan neliöksi se jäi. Ensimmäisen kuviokerran jälkeen harkitsin purkamista ja yhden mallikerran poistoa leveydestä, mutta tiukan aikataulun takia se jäi sitten tekemättä. Olisi ehkä kannattanut, mutta pysyy tuo päällä noinkin. Pikkuisen häikkää silmään myös tuo keskusosan vinoneliöden muotopuolisuus. En tiedä teinkö jotain väärin, sillä muitten projektien kuvissa keskusta näytti vähän terveemmältä.
Tällaisena vähän kulmikkaampana virityksenä huivi ainakin on riittävän pitkä soljella kiinnitettäväksi. Saaja oli onneksi ihan mielissään ja huivi toivottavasti lämmittää tulevissa koitoksissa.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Onpa upea huivi ! Kaunis väri ja hieno malli. :-)

Kruppukräätäri kirjoitti...

Ihana väri, lanka ja kuvio! Minkä kokoisilla puikoilla teit?

Iida kirjoitti...

3,5 milliset oli puikot, taidanpa lisätä sen tonne tekstiin :)