22.5.2012

Avautumista

Sohvi kuttoo -blogista löysin tämän haasteen, ja koska viettelen melkoista hiljaiseloa, niin laitetaan vähän actionia 11 kysymyksen muodossa! Kuvituskuvina parit kukat meidän pihalta jokunen viikko sitten.
1. Aiotko osallistua tänä kesänä KesäYön Hullutukseen eli KYHiin?
- KYHiin osallistuminen kiinnostaisi kovasti, mutta koska kesäkuussa on tiedossa kaksi työntäyteistä viikon kestävää leiriä, niin aloitusten tekeminen jäisi sen verran haastavaksi, että jää KYH tältä vuodelta väliin. KYJYyn voisin sitten ehkä osallistua, mikäli se tulee tänäkin vuonna.
2. Minkä tyyppistä lankaa omistat eniten?
- Novitan langat täyttävät lankahyllystäni reilun neljänneksen, joten siis tyyppiä "perusmarkettikama" taitaa olla eniten. Muilla luokitteluilla mitaten langoistani ehdottomasti suurin enemmistö on tekokuidulla vahvistettua villaa, kaikissa mahdollisissa paksuuksissa. Lisäksi monivärisiä lankoja taitaa olla yksivärisiä enemmän, vaikka niiden suhdeluku onkin pikku hiljaa kääntymässä yksiväristen eduksi.
3. Pidätkö tarkkaan kirjaa projekteistasi ja/tai langoistasi?
- Ravelryssa on listattuna kaikki langat ja työt, elikkä joo kai. Projekteista en tosin yleensä jaksa tehdä muistiinpanoja, kirjaan ylös vain puikot ja lankamäärän.
4. Jalkapallon EM-kisat vai olympialaiset?
- Saako katsoa molemmat? :P Perhe on kyllä sen verran futisfaniuteen retkahtanut, että taitaa jalkapalloa tulla katsottua enemmän. Vaikka Ravelympicseihin osallistun ehdottomasti!
5. Mikä on lempineulekirjasi?
- 400 Knitting Stitches on varmasti eniten käyttämäni ja selaamani kirja. Siitä olen poiminut useamman mallineuleen käyttöön. Varsinaisista ohjekirjoista mieluisin on Think Outside the SOX, vaikken siitä kyllä ole vielä mitään saanutkaan neulottua, mutta sen ohjeet ovat erittäin inspiroivia ja toteutuslistalla sitten joskus!
6. Minkä neulemallin olet tehnyt useampaan kertaan?
- Yritän yleensä neuloa samasta ohjeesta vain kerran, sillä maailma on niin täynnä kivoja ohjeita, että haluan kokeilla mahdollisimman montaa! Ainoa ohje, joka on saanut kunnian tulla neulotuksi peräti kolmeen otteeseen, on Ullasta peräisin oleva Sateenkaarisukat. Paksulle langalle oleva kärkialoitettava malli on taannut, että tämä on ollut helppo tapa kuluttaa jämäseiskaveikkoja kauniisti. 1/4 Ravelryyn listatuista kyseisen ohjeen projekteista on minun :D
7. Miten säilytät lankojasi?
- Langat on järjestetty Ikean hyllyyn, jossa ne ovat kivasti huuteluetäisyydellä.
8. Mikä on paras TV-sarja ikinä?
- Pasila!!! Osaan sen siskoni kanssa läpitulkoon ulkoa, joten lähipiiriä pystyy huvittamaan/ärsyttämään heittämällä sopivaa Pasila-dialogia kaikkiin mahdollisiin väleihin. Koska mokomat kuitenkin päättivät lopettaa Pasilan toistaiseksi, täytyy neulomisohjelmana katsoa Poliisit- ja Lainvalvojat-realityja.
9. Onko sinulla jokin lanka, jota haluaisit (neuloa), mutta jota et syystä tai toisesta ole vielä itsellesi saanut?
- Itsekehrätty erittäin ohut pitkällä liu'ulla oleva raitalanka olisi aika kiva. Syystä tai toisesta sitä ei vielä kuitenkaan ole talouteen ilmaantunut :D Wollmeise on niin hypetettyä kamaa, että sitä olisi ihan kiva joku vyyhti saada käsiinsä testausmielessä, mutta eniten tällä hetkellä polttelisi reilusti pellavainen lanka kesäneuleeseen, kun en sellaistakaan ole koskaan vielä neulonut.
10. Onko sinulla neuleharrastuksen lisäksi muita harrastuksia?
- Harrastan geokätköilyä, josta olen jo aiemminkin jutustellut. Isoshommat ovat myös harrastus, joka tosin jo nykyisin työnkin puolelle livahtaa.
11. Minkä käsityötarvikkeen omistamisesta haaveilet?
- No oishan rukki ihan jees. Lisäksi kivat olisivat kangaspuut, kunnollinen ompelukone ja saumuri, nypläystyyny, vyyhdinpuut, kerijälaite, unelmaratkaisu puikkojen säilyttämiseen ja... Ja minähän en sitten ole välineurheilija! Mutta realistisin haave olisi ehkä saada kinnasneula. Sitä tekniikkaa olisi kiva kokeilla.

Tätä pitäisi jatkaa esittämällä 11 omaa kysymystä, mutta koska en itse edes varsinaisesti saanut tätä haastetta, niin antaa olla. Mutta minulle saa aina heitellä meemejä ja muita haasteita! Itsestä puhumisen on havaittu vapauttavan endorfiineja, joten teen sitä erittäin mielelläni :D

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Mä oon kans ihan Pasila-fani!
Ainiin, piti onnitella upeasta yo-tuloksesta!