5.6.2012

Lisää avautumista

Sisko (selvennyksenä, että kyseessä ei ole sukulaiseni :D) paiskasi minua uudella 11 kysymyksen haasteella ja koska olen juuri junassa matkalla kohti pääsykoetta, niin mikäs sen parempaa kuin vastailla. Tuleepa samalla testattua VR-netin toimivuus, hidas tämä ainakin on...

1. Suosikkilainauksesi omista lapsuudenviisauksistasi?
Helpompi olisi keksiä inhokkilainaus :D Siis sellainen, jota mummot ynnä muut nolosti toistelevat kaikille mahdollisille puolitutuillekin muistellessaan miten lutuineen se Iida oli pienenä. Paras viisauteni on kuitenkin varmaan valistuneen liikennekasvatuksen helmi: "Isi, töttää törrrrpöille!"
2. Minkä harrastuksen aloittaisit, jos aika ja raha eivät olisi rajoitteena?
Haluaisin aloittaa uudelleen 3,5 vuotta kestäneen kuntonyrkkeilyn, joka lopahti lukion alettua ajanpuutteeseen. Ehtona olisi tosin, että sitä vetäisi edelleen sama huippuloistava ohjaaja!
3. Mikä teki sinut tänään erityisen iloiseksi?
Päivän iloinen juttu on se, että kunhan vielä Helsinkiin asti pääsen, niin ehdin siellä pariksi tunniksi neuletapaamiseen. Jännää nähdä lisää uusia neulojia! Lisäksi matkan varrella asemalta Villavyyhtiin on pari geokätköä, joten jos ne löytyvät, niin tästä tulee aivan loistopäivä :)
4. Biisi, jota voisit kuunnella loputtomiin?
Olen tosi huono musiikin kuuntelija. Omistan 2(kaksi!) cd-levyä ja radiosta kuuntelen yleensä SuomiPoppia, joten olen aivan uuno mitä tulee sellaisiin ulkomaisiin biiseihin ja bändeihin "jotka nyt vaan olis pakko tietää". Muutenkaan en oikein ymmärrä sitä, miten useimpien ihmisten on pakko olla koko ajan luurit korvissa tai pitää radiota taustalla auki. Mp3-soittimet ovat niille, jotka eivät kestä omia ajatuksiaan! Joten en ollenkaan pysty nimeämään mitään ikisuosikkia, vaikka silloin tällöin johonkin biisiin tulee sellainen olo, että sitä tulee soitettua nonstoppina putkeen tuntitolkulla.
5. Oletko koskaan harkinnut tatuoinnin ottamista/onko sinulla tatuointeja?
Minua voisi periaatteessa kiinnostaa tatuoinnin ottaminen, mutta sen pitäisi sitten olla sen verran pieni ja huomaamattomassa paikassa, että sen saisi aina tarvittaessa piiloon. Lisäksi tatuoinnin ottamisen lopullisuus tuntuu jotenkin pelottavalta. Sinällään poiskuluva hennatatuointi voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen, mutta niiden allergisoivasta vaikutuksesta olen kuullut niin paljon, että sekään ei oikein ole vaihtoehto.
6. Hulluin/hauskin matkustamiseen liittyvä muistosi?
En nyt tiedä onko tämä kovin hullu tai hauska, mutta onpa kumminkin. Pienempänä, kun olimme perheen tyttöporukalla Zürichissa, lentokentän turvamiehet vislasivat siskoni ja minun kulkiessa metallinpaljastimen läpi ikään kuin portti olisi hälyttänyt meille. Äijillä oli hauskaa, mutta meillä rassukoilla ei :D
7. Mistä viidestä omistamastasi vaatekappaleesta et haluaisi ikinä luopua?
Ehdoton ykkönen on itseompelemani metsänvihreä villakankainen täyskellohame. Se on jo kulunutkin pikkuisen huononnäköiseksi, koska se on aivan loistava talvihame ja siksi kovalla kulutuksella. Abihuppari on myös ehdottomasti rakas. Mummolta pienenä saatu vanha t-paita on yöpaitana kestosuosikki. Ajat sitten neulottu lepakkohihainen raitapaita on edelleen paras villapaitani, joka sekin on jo päässyt vähän kulahtaneeseen kuntoon. Viides suosikki voisi olla rippijuhliini neulomani Muir-huivi(ravelry), joka on kokonsa ja näkönsä puolesta aivan optimaalinen juhlahuivi.
8. Viisi blogia, joihin kaikkien lukijoidesi kannattaisi tutustua?
Ei saa kysellä näin vaikeita, plus tällä junanetillä en viitsi ruveta kamalasti selaamaan ja linkittämään. Se on tärkeintä, kaikki lukijani lukevat jo sitä kaikkein parasta blogia eli omaani :P
9. Kummallisin lempinimesi?
Siskon edellinen urheilujoukkue kutsui minua nimellä Naulakko, koska kunnostauduin heidän tavaroidensa raahailussa.
10. Kummallisin asia, johon olet koukussa?
Koukutuin vahingossa Eurobill Trackingiin, kun luin siitä lehdestä. En tosin ole sen suhteen mitenkään aktiiviharrastaja, ainoastaan kirjaan ylös oman setelini.
11. Mikä on salainen taitosi?
Salainen kykyni on ehkä tehdä toivottomaltakin tuntuvia juttuja uskomattomalla sinnikkyydellä.

Jaaha, kaiutin ilmoitti juuri, että seuraavana Pasila, joten pitää pakata läppäri kiireen vilkkaa reppuun. En siis ehdi haastaa muita tai keksiä kysymyksiä tälläkään kertaa. Pitäkää pliis peukkuja, että pääsykoe menee huomenna hyvin :)

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onnea pääsykokeisiin! Ei liikaa hermoilua ja semmoinen perusvarma suoritus niin eiköhän ne yliopiston ovet aukea :)

hanna_h kirjoitti...

Toivottavasti koe meni hyvin! Mä itseasiassa luulen nähneeni sut siinä portsun edustalla eilen, mutta koska en ollut varma ja tajusin asian vasta kuljettuani ohi, en kehdannut huudella perään :] Kasvot näytti blogista tutuilta ja pitsihuivi itsetehdyltä.