4.10.2009

Hikeä, kyyneleitä ja kuvia

Lupasin tosiaan kuvia tähän päivitykseen. Kolmen tunnin tappelun jälkeen en ole keksinyt järkevää tapaa saada kuvia kirjoitukseen. Flickristä kuvat eivät siirry, Photobucketista kaikki kirjoitettava teksti on linkkinä jonneki hevonkuuseen ja Bloggerin itsensä kautta kuvien seuraksi ei saa lisättyä tekstiä... Nyt Photari sentään suostui jonkin asteiseen yhteistyöhön, joten kuvia on, tosin niiden tasosta ei ole takeita - en ole mikään loistava valokuvaaja.
Tämä neule on tällä hetkellä tietokoneneuleena. Huono kuva esittää siis säärystintä, joka parinsa kanssa päätyy joululahjaksi. En jaksanut tehdä ihan tavallista 2 oikein, 2 nurin -neuletta, vaan säärystimet ovat 2 oikein, 2 nurin, 4 oikein, 2 nurin.
Tämä bolero on ollut kesken keväästä asti. Malli on Novitan kevät 2009 lehdestä ja lankana ohjeen mukainen Bambu. Etukappaleet ja hihat ovat valmiit, vain takakappale puuttuu. Innostus on vähän lopahtanut, kun totesin, että bolero tuskin tulee minulle mahtumaan. Annan sen varmaankin siskolleni joululahjaksi.
Huovutettu piparitalo lienee UFO:istani lähimpänä valmistumista. Hyvällä tahdolla tuon voi varmaan jo tunnistaa taloksi, joka kaipaa enää vähän lisää koristeluja sekä ikkunat ja oven.
Hönkä-huivi on ehkä mieluisin tämän hetkisistä keskeneräisistä töistä. Sitä on nyt neulottuna yhden kaavion verran, mutta se on nyt tauolla, jotta joululahjat edistyvät. Eihän jouluun ole enää kuitenkaan kuin 2 ja puoli kuukautta :D
Tämä pikkuinen tossu on odottaa yhä pariaan. Ohje on Saartje's Bootees (rav). Edellä nähtyjen lisäksi kesken on vielä yksi joululahja, mutta siitä ei tule kuvaa, koska jos saaja jostain syystä eksyy tänne, niin tunnistaa taatusti omansa :D Minulla on periaate, että kesken saa olla kerrallaan 5 työtä ja nyt kun pääsen sen tänne vihdoin julkisesti kertomaan, niin kuinka ollakaan minulla onkin 6 keskeneräistä. Pitää ilmeisesti tehdä pari nopeasti loppuun, jotta voi taas aloittaa uutta. Ps. Jos joku osaa sanoa, miksi kaikki kuvapalvelut tuntuvat vihaavan minua, niin otan vinkkejä ilolla vastaan :D

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Kiva että olet aloittanut oman blogin!
Minunkin ensimmäiset blogikuvat olivat aika hirveitä, mutta harjoitus tekee mestarin. Syksy ja talvi eivät ole kuvaamisen kannalta parasta aikaa kun valoa on aina liian vähän.