10.10.2009

Kirjavaa asiaa

Kouluviikko hurahti taas ohi ihan huomaamatta, mutta onneksi nyt viikonloppuna on taas aikaa kaikelle mukavalle, kuten bloggaamiselle :D Viikolla posti toi laatikkoomme kolme kirjaa Book Depositorysta. Äiti oli minulle kertomatta tilannut kirjoja, joten availin paketteja täydellisessä jännityksessä.
Ensimmäisestä kirjasta en ollut koskaan kuullutkaan ja The Twisted Sisters Sock Workbook olikin sitten aikamoinen pettymys. Kirja on sukkien neulomiskirja periaatteella tee-se-itse-alusta-loppuun. Kirja alkaa pienestä villan värjäys- ja kehräysohjeistuksesta, jonka jälkeen on ohjeita itse sukan neulomiseksi. Kantapäähän, aloitukseen ja neulomissuuntaan on muutama variantti, joista mikään ei ole mullistava uutuus. Minusta kirjassa olevat monen kymmenen värisen kirjavat sukat eivät ole mitenkään minun näköisiäni, joten kirjasta ei ole oikeastaan mitään iloa.
Toinen kirja on Knitting Socks with Handpainted Yarns. Tämä kirja puolestaan näyttää oikeinkin hyvältä. On pitsisukkaa, kirjoneulesukkaa, palmikkoa ja pintaneuletta. Ja ohjeiden kuviot todellakin soveltuvat läikikkäille väreille.
Melkein hengitystä pidättäen avasin viimeisen paketin ja olihan siellä sitten se odotettu kirja: Sock Innovation. Muutaman selauksen jälkeen kirja näyttää vielä paremmalta kuin millaisen kuvan siitä olin saanut - ihania sukkia! Onneksi tuota ohuehkoa sukkalankaa on jo kertynyt tähänkin talouteen... ;D Ja koulusta huolimatta olen onnistunut yhden neulomuksen saamaan valmiiksi. Kyseessä on kuitenkin hyshys-projekti, joten kuvia valmiista työstä ei tässä blogissa vieläkään näy.

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Miksi mulle ei kukaan tilaile neulekirjoja kertomatta mitään? :D

Sock innovationin sukat vaikuttavat niin vaikeilta etten ole uskaltanut vielä kokeilla, mutta pitää varmaan rohkaistua koska ne mallit ovat niin upean näköisiä.