12.3.2010

Leiriltä tulleena

Kolme edellistä päivääni kuluivat isosena lasten leirillä. Hauskaa oli, kuten aina, vaikka tällä kertaa leiriläisinä olikin melkoisen vaativia tapauksia. Eräältä tytöltä sain arvonimen "mun oma söpö tyhmeliini" ja sen lisäksi minulta kysyttiin muun muassa seuraavia asioita "Haluiaisitko, että sua koskettais helikopterilla pyllyyn?" (siis mitä ihmettä?) ja "Johtuuko se, että sä et saa spagaatia siitä, että sulla on niin iso maha?" (ei etes oo...) Että näin. Mäenlasku oli tosi hauskaa ja käsitöitäkin ehdin harrastaa kassin painamisen muodossa (ei nyt tullut mieleen ottaa kuvaa siitä) ja lisäksi mukana oli pipo, jota virkkasin, ja se oli monen lapsen mielestä äärimmäisen kiinnostavaa. Tänään päällä onkin sitten perinteinen lastenleiriflunssa...
Ennen leirille lähtöä kaivoin keltaisia jämä-Stelloja ja ajattelin virkata niistä pipon. En ole kuitenkaan tainnut syntyä kultainen virkkuukoukku suussa, joten virkkaustöistäni ei ikinä tule sellaisia kuin haluan. Jos yritän tehdä tasaisen ympyrän, tulee pallo ja ja jos haluaisin pipomaisen kupin, niin tasa varmasti tulee lätty. Ensimmäinen versio julistettiin sis tuhoon tuomituksi, mutta äiti esti purkamasta sitä, koska siitä saa pääsiäiseksi kivan korin. Uutta yritystä varten konsultoin virkkaamistaitoista poikaystävääni ja leirillä aloitettu uusi versio näyttääkin jo ihan hyvältä.
Äiti ja sisko kävivät tänään Iikkeassa ja ruotsin puolella muutenkin ja minulle tuotiin tuliaisia. Puron ruotsalaisversio, eli JärboGarnin fantasia 4 kerää ja metalliset 3,5 milliset kaulahuivipuikot. Mietin, että langoista voisi tehdä kolmion mallisen kaulahuivin. Se tuskin kylläkään enää täksi kevääksi ehtii.

Ei kommentteja: