8.4.2010

Heikosti menee

Täällä ei ole vieläkään kuvia valmiista töistä, joten esitellään sitten lankavaraston pienennysprojektin etenemistä.

Eli mitä tekee neuloja, joka on päättänyt, että varastossa on niin paljon kaikkea, että siitä riittää neulottavaa seuraavaksi valovuodeksi?
Neuloja tietenkin aloittaa purkamalla parin vuoden takaisen työn, josta tulee varastoon lisää lankaa 7 Novita Bambu -kerän edestä. No, tuo tunika oli oikeasti vähän huono, koska siinä oli ihan jättimäinen huppu, joka tuppasi vetää paidan pois päältä...
Sitten neuloja kääntää talon ylösalaisin etsiessään vajaata sukkalankakerää ja löytää sen lopulta vahingossa viikkoa myöhemmin. Mutta tuo Steppi oli oikeasti tarpeen löytää, koska ihanissa Perusviuhka-sukissani on reikä pohjassa ja se pitää parsia. Ja sitä ennen opetella parsimaan. Ja pelastavan jämälankakerän vieressä on Atlantin takaa jokin aika sitten kotiutunut Knitscene. Mielestäni on huutava vääryys, että sitä myydään ainoastaan irtonumeroina. Meille tulee Interweave Knits, mutta sieltä olen toistaiseksi löytänyt vuoden aikana kaksi kivaa ohjetta. Knitscenet olen selannut netissä ja niistä voisi joka lehdestä toteuttaa melkein kaiken. Irtonumeroiden tilaaminen Jenkeistä vain on kalliimpaa ja törkeästi hitaampaa. Tuokin ihanuus oli ollut matkalla yli kuukauden.
Viimeiseksi onneton varastonpienentäjä sortuu lankakaupassa siihen lankaryhmän tuotteeseen, jota talosta löytyy ylivoimaisesti eniten. Eli sukkalankaan. Neuloja puolustautuu sillä, että sukka-Norosta ei tule sukkia vaan huivi ja että rankka koeviikko vaatii rankat huvit. Jäljellä on vielä kaksi koetta, kemia huomenna ja maanantaina yhteiskuntaoppi, eli viikonlopun ohjelmassa on muun muassa 160 sivua Euroopan unionia.

Edellisessä postauksessa ollut vyyhti on muodostanut itsensä jo yhdeksi sukaksi ja yhdeksi varreksi, mutta sukista tulee niin ihanat, että ne pääsevät ihan omaan postaukseen :)

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis kerä :) Tuosta tulee upea huivi!

Kaisa kirjoitti...

Oi, Noron sukkalanka on kyllä parasta mitä on. Ne värit ja se koostumus tekevät tavallisestakin neuleesta erikoisen.