14.4.2010

She sells sea shells on the sea shore

Otsikko on eräs hyödyllisistä asioista, joita oppii englannin kurssilla. Yritäpä sanoa tuo nopeasti ;) Se on kuitenkin myös mahtava aasinsilta itse asiaan.
Eli siis, äiti kävi Tampereella työasioissa ja toi kivoja tuliaisia :D Otsikkoon viitaten Handmaiden Fine Yarnsin Sea Silkia yksi vyyhti ihanan semi-solidina vihreänä. Tästä tehdään jokin pienehkö huivi sitten joskus, kunhan ensin tapellaan siitä kuka sen saa neuloa.
Seuraavaksi Lorna's Lacen Shepherd Sockia kaksi vyyhtiä kirjavassa värissä, joka vaikuttaisi muodostavan pitkiä raitoja.
Viimeisenä Jaipur Silk Finoa kaksi upean hopeanhohtavaa vyyhtiä. Nämä ovat pelkästään äidin omaisuutta ja tulevat isoina kuulemma hienoksi juhlahuiviksi.
Viimeisimpänä Knit Pro Harmony pyöröpuikkosetti. Meillä on kollektiivisessa käytössä jo yksi setti, joten tämä saa odotella sitä, että minä en ole enää kodin pyöröpuikkojen käyttöetäisyydellä.

Koska tästä lankalakosta ei näytä tulevan yhtään mitään, pitää varmaan ruveta pienentämään määrää toisesta suunnasta, eli neulomaan enemmän. Otankin nyt virallisesti tavoitteeksi ALOITTAA vähintään kolme uutta työtä ennen kesälomaa. Tietysti olisi kiva saada mahdollisimman monta valmiiksikin. Vähän sääli vain, että nyt olisi menossa kauhea sukkakuume, mutta yritän juuri vieroittua villasukista, kun muuten jalat hautuvat koko ajan :D Kesä on ihan oikeasti tulossa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

heippa!Oletpa saanut lankoja, no täältä tulee kohta lisää...t:sny