19.10.2010

Ihana!

Tälle huiville ei oo kyllä olemassa ku yks kuvaava sana: WAU! (mitä nyt suttuiset sisäkuvat ei oikein oikeutta tee...)
Lankakomeron 22 leaves shawletten ohje oli tosi huippu. Minä en ole vielä koskaan saanut osallistuttua mihinkään KAL:iin kunnolla, ja tämänkin aloitin viikko sen jälkeen kun muut olivat jo saaneet omansa valmiiksi. Kaksi muutakin KAL:ia olen neulonut, mutta niissä otin vain vihjeet talteen ja neuloin huivin sitten jälkikäteen. Noniin, takaisin asiaan. Lankana minulla oli kaappiin jemmattu Novita Kid Mohair sellaisena kamelinkarvan värisenä (=tympeä perusvaaleanruskea) ja sitä kului sen verran alle kaksi kerää, että ylijääneen pystyi ilman tunnontuskia heittämään pois. Puikkoina käytin 4,5 millisiä pyöröjä.

Tykkään erittäin paljon puoliympyrän mallisista huiveista, sillä ne nyt vain istuvat niin paljon paremmin hartioille kuin normit kolmiot. Suhtpaksun langan ansiosta huivi on ihan kiitetävän isokin. Tämä on niin ihana, että sääli luopua siitä, mutta uskon, että se saa jouluna rakastavan kodin. Kid Mohairia jäi kaappiin kyllä vielä neljän samanlaisen huivin tarpeiksi, eikäpä tuo lanka muutenkaan näytä maailmasta loppuvan, että ehkä sitä saa vielä oman 22 leavesin joskus. Kid mohairista tein muuten elämäni ensimmäisen pitsihuivin, joka oli Fifi ja silloin vihasin mohairin neulomista suunnattomasti. Nyt se oli kuitenkin tosi kivaa ja muutenkin tykkään siitä, miltä mohair tuntuu ja näyttää neuleessa, vaikka Kid Mohair todellakaan ole mitään luksusmohairia.

Laitetaan vielä yksi kuva, jossa väri on suurinpiirtein oikea, vaikkei kuviota juuri näykään.

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kaunis huivi!
Mohair on ihanan näköistä, mutta minua se kutittaa käytössä. Lisäksi neuloessa irtoaa aivan sairaan paljon karvaa :)

Peppityttö kirjoitti...

Voi, tosi UPEA! Itse rakastan pitsineuleita ja huiveja. Nytkin kaksi työn alla.. elegantiin meinaa mennä hermo, mutta kamenasta on kiva tehdä.

minnap kirjoitti...

tosi kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Mista saisin OHJEEN tähän aivan ihanaan huiviin? Olisiko Sinulla??? Terv. Satu
040-729 6398 lind.satu@gamail.com

Iida kirjoitti...

Ohje näyttää olevan myynnissä Ravelryssä, joten tuossa tekstissä olevan linkin kautta pääset sen ostamaan.