10.10.2010

Kuvatonta mummoilua

Kuvia ei nyt ole paristakin syystä: Ullaan on menossa kaksi ohjetta ja minusta on kivempi laittaa kuvat vasta jälkikäteen. Lisäksi joululahjakausi on alkanut, ja kun potentiaalisille lahjottaville on päätynyt tietoja blogistani sitten viime joulun, niin kuvia ei oikein uskalla laittaa.

Mummo on ollut viikonlopun käymässä ja seuraa pitäessä on tullut neulottua metri jos toinenkin mohairlankaa. Vaikka kyseessä ei mikään unelmapilvenreunamohair olekaan, niin sen neulominen on yllättävän mukavaa. Luulen vain, että langasta irtoaa jotain pikkuisia hippuja, jotka saavat silmät kirvelemään inhottavasti. Onneksi on kohta valmista kuitenkin.

Samaisen mummon ansiosta sain ensikontaktin 0,75 milliseen virkkuukoukkuun. Mummo halusi virkattuun kaulakoruunsa uuden kaulanauhan, joten ohjelmassa oli visiitti toiseen mummolaan penkomaan isomummon pitsijäämistöjä sopivat langan ja koukun toivossa. Löytyiväthän ne ja koru sai uuden nauhan. Minun minipitsikäsialani ei kylläkään ole mitään aikaisemman tekijän jälkeen verrattuna, joten onneksi nykynuorten ei tarvitse virkata kilometkikaupalla kapiopitsejä :D

Ei kommentteja: