27.1.2013

Haastettu bloggaaja

Sisko neuloo -blogista heitettiin minua haasteella. Kyseessä on se sama vanhan kahdeksan random faktan haaste, johon olen jo joskus muinaisuudessa vastannut, mutta ehkäpä keksin vielä kahdeksan tiedonmurusta lisää.

1. Jos kirjahyllyssä kirjat eivät vie koko hyllyn pituutta, järjestän ne pituusjärjestykseen niin, että lyhin kirja on hyllyn tyhjää päätä kohti ja pisin kirja kiinni hyllyn pystypuussa.
2. Liiallinen Poliisit-sarjan katsominen on aiheuttanut kroonisen poliisifanituksen. On ne nyt vaan niin komeita univormuissaan! Onneksi täällä Helsingissä olen jo nähnyt poliiseja enemmän kuin koko ikänäni Oulussa.
3. Olen teipannut seinäni täyteen lappuja, joissa on kreikan taivutuspäätteitä ja muita kielioppijuttuja.
4. Opin juomaan teetä tämän syksyn kuluessa ja se taito onkin tullut tarpeeseen jo pariin otteeseen kämppisten seurassa puolen yön molemmin puolin!
5. "Lintsasin" elämäni ensimmäistä kertaa oppitunnilta, kun jätin yhtenä perjantaina filosofian luennon väliin, jotta sain oltua yhden päivän pidempään Oulussa käymässä. Olen kauhean paha ihminen... :D
6. Bloggaamistani on viime aikoina haitannut pahasti se, että jos kameraani jättää paristot yön yli, niin ne ovat aamulla tyhjät. Totta kai useimmiten unohdan ottaa patterit pois ja ne ovat aamulla tyhjät. Käytän sentään ladattavia paristoja, mutta nyt niistä toinen pari on lakannut latautumasta ja niitten toimivien lataaminen kestää useamman tunnin. Ja sitten onkin jo pimeää. Että sikäli.
7. Olen aina ihan lapsellisen innoissani, kun pääsen raitiovaunuun.
8. Sain opiskelijahaalarini viime viikolla! Olen tosin kurkkuani myöten täynnä niitten muille jakamiseen liittynyttä säätämistä, eikä haalarimerkkien ompeluun ole vielä ollut energiaa. Miespuoliset kaverini sen sijaan ovat yrittäneet saada minut ompelemaan heidänkin merkkinsä. Logiikka on ollut suorastaan veitsenterävää: "Niin Iida, kun sä kerta tykkäät neulomisesta, niin sä varmaan haluat ommella nää mun haalarimerkit!" Ööö... En?

Jätän nyt ne kahdeksan ihmisen haastamiset väliin. Uskontotieteen kirja kutsuu...

PS. Jos joku ei-teologi tunnistaa otsikon intertekstuaalisen viittauksen, niin saa palkinnon! Oikeasti!

5 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

4. Opin juomaan teetä tämän syksyn kuluessa ja se taito onkin tullut tarpeeseen jo pariin otteeseen kämppisten seurassa puolen yön molemmin puolin!


<3

Saima kirjoitti...

Tuo 8. kohdan logiikka on tuttu, monet tuntuvat olevan sitä mieltä, että jos harrastaa käsitöitä (=neulomista tässä tapauksessa lähinnä), niin harrastaa kaikkea muutakin, joka edes jollain tasolla saattaisi olla samaa aihepiiriä. Paras oli se, kun minua pyydettiin tekemään kasvomaalauksia johonkin tapahtumaan, sillä verukkeella, että "teethän sä sukkiakin".

p.s. Mulle tuli otsikosta vaan mieleen Haastettu kirkko-teos.

Iida kirjoitti...

Haa, oikea vastaus! Lupaan käydä kesään asti blogissasi kommentoimassa jokaiseen päivitykseen :)

Saima kirjoitti...

Hii! Kiva palkintokin! Ja sulle varsin helppo, koska päivitän toosii harvoin :)

Anni kirjoitti...

toho kutoseen auttais se et avais sen "patteriluukun" yön ajaks, nii kamera ei silloin voi niitä kuluttaa, kannattaa myös aina, kun ei kameraa käytä nii tehdä näin.
mulla ainakin toimii :)