23.7.2010

Mustikanpoimija ulkoavaruudesta

Talon ympärysmiljöön esittely jatkuu, kun talon taakse metsikköön oli tipahtanut taivaalta muukalainen, joka kuitenkin vaikutti ilmeisen ystävällismieliseltä. Puuta vasten huilattuaan ufo innostui poimimaan mustikoitakin.
Ufon ohje on Suuresta Käsityölehdestä 10/08. Se on tehty kokonaan kankaan lopuista ja muista ylijäämätarvikkeista. Naaman molemmat osat, maha, vasen jalka ja oikea käsi ovat askartelukäyttöön hommattuja sisustuskankaan paloja,joista olisi ihan kiva jo pikkuhiljaa päästä eroon, oikea käsi ja vasen jalka puolestaan ovat siskon hamekankaita. Saparot on letittetty Tennesee-langan jämistä ja silmät ovat jotain muinaismuistoja aivan liian pienestä nappivarastostani.
Takaapuolella olevissa kankaissa on paloja parista t-paitajämästä, valmistumatta jääneestä topista ja äidin juhlamekosta. Kaulahuiveissa on marsumme mökistä ylijäänyttä kangasta. Koko kunniaa en tästä otuksesta voi viedä itselleni, sillä siskoni käänsi ja täytti ufon, kun minä puolestani ompelin. Huivit ovat myös kokonaan Helmin tekemät.
Ainoa lähiaikoina valmistunut lankatyö, ei ole edes lankaa vaan matonkudetta. Meillä on erivärisiä matonkuteita laatikollinen ja minua huvitti tuhota niitä vähän, joten virkkasin tuollaisen nyssykän, johon kului tuo sininen väri sitten loppuun. Saa nähdä keksinkö mitään käyttöä korille...

1 kommentti:

Jokke kirjoitti...

No hui, ei ne itämaalaiset poimijat enää mitään :)