19.7.2012

Opiskelupaikka!

No pääsin mä sinne teologiseen <3 Oon ihan tajuttoman mielissäni!!! Sen sisäistäminen kunnolla, että edessä on oma tupa, oma lupa ja oma elämä, on vielä vähän kesken. Tärkein prosessi on onneksi jo suoritettu - palkkiolangan ostaminen!

Kuvan keltainen lankakasa (oikeasti väri on kullankeltaisempi, kylmempi) muotoutuu Moda 4/2012:ssa olevaksi topiksi toivottavasti hyvinkin pian. Erivärisistä keristä puolestaan tulee nyt niitä tiskirättejä sitten. Vaikka tänä kesänä olen neulonut huomattavasti enemmän kuin parina edellisenä, on valmista tullut yhden kaulahuivin verran... Kun on kesken pitkä villatakki, pitkät sukat ja kaksi ikuisuusprojektia tilkuista, niin näytettävää ei juuri ole. Viikon päästä alkavat Ravellenicsit ja niissä minulla on projektina villapaita, jonka valmiiksi neulominen tulee oikeasti olemaan haaste. Tämän viikon, ja samoin vielä kolme seuraavaa viikkoa, on herätys töitä varten ennen kuutta, mikä on vähän ottanut voimille ja etenkin verottanut neulomisaikaa, kun nukkumaan pitää mennä aikaisin. Mutta kovalla tsempillä mennään, jospa sitten olisi jotain valmistakin!

10 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Onnea opiskelupaikasta! Aika maltillisia ja järkeviä palkkiolankaostoksia :D Mie oisin varmaan vetänyt samassa tilanteessa täydet luksuslankaöverit!

Taina kirjoitti...

Onnittelut opiskelupaikasta!

Laura kirjoitti...

Onnea opiskelupaikan johdosta!

Niina kirjoitti...

Onnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

onnea opiskelupaikasta! sulla on kiva blogi, itsekin aloittelen neulontaharrastusta, oisko aloittelijalle mitään hyviä vinkkejä? esim mitä kannattaisi yrittää neuloa mikä näyttäisi kivalta muttei olisi kovin vaikea...

Iida kirjoitti...

Hei anonyymi ja kiitos! Oletko jo tutustunut nettineuleyhteisö Ravelryyn? Se on neuleohjeiden ja omien projektien tietopankki, jossa on myös suomenkielisiä keskustelufoorumeja täynnä avuliaita kanssaneulojia. Sivusto on täysin ilmainen ja vaatii ainoastaan rekisteröitymisen. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan, sillä sieltä löytää vaikka mitä neulottavaa!

hanna_h kirjoitti...

Onnittelut opiskelupaikasta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa teologiseen! t. Tuutori Oona :)

Iida kirjoitti...

Hui muahan on stalkattu :D

ArualMaria kirjoitti...

Onnea mieluisasta opiskelupaikasta!