12.2.2013

Blogiarvonta!

Noniin rakkaat lukijat! Olen kuluneiden bloggausvuosieni aikana voittanut useammassakin blogiarvonnassa, mutta en ole koskaan laittaanut hyvää kiertämään. Se asia korjaantuu nyt! Arvonnan (teko)syynä on se, että 30000 vierailun raja menee blogissani piakkoin rikki.

Arvontaan voit osallistua jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot, miksi luet blogiani. Kommentissa pitää lisäksi olla mukana Ravelry-nicki, sähköpostiosoite tms. jonka avulla saan sinuun yhteyden, jos onnetar on sinulle suosiollinen.

Palkintoja arvonnassa on kaksi: jokin villainen ja vihreä sekä jotain punaista ja makeaa. Luvassa siis kaksi onnellista voittajaa!

Arvonta-aikaa kestää, kunnes 30000 kävijän raja ylittyy tai 28. päivä helmikuuta koittaa, jolloin arvon paketit joka tapauksessa. Nyt ei muuta kuin kommentoimaan!

ARVONTA-AIKA PÄÄTTYNYT!

22 kommenttia:

Neiti Säie kirjoitti...

Luen, koska on ihanaa seurata taitavan käsityöläisen tekemisiä ja onkia inspiraatiota itsellekin :)

Unknown kirjoitti...

Seuraan monia mielenkiintoisia neulonta blogeja ja myös sinun blogisi kuuluu tähän ryhmään.

Kaisa kirjoitti...

Tykkään lukea käsityöblogeja, koska saan niistä inspiraatiota ja ideoita omaan tekemiseeni. Lisäksi on mukava seurata, mitä sinulle kuuluu :)

Kvaakkuli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arkimamma kirjoitti...

Etsin inspiraation kipinää muiden ihanista töistä. Täältäkin on löytynyt ihania kuvia ja värejä, innostusta vaikka muille jakaa <3

Sanna kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi noin vuoden verran. Luen blogiasi, koska täällä on hienoja neuleita, joista saa inspiraatiota omiinkin töihin. Erityisesti mieleen ovat jääneet Friika ja Darrin.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot neuleet ovat pääsyy siihen, että satunnaisen säännöölisesti käy blogiasi kurkkaamassa. (Rhian nimellä löydyn Raverlystä)

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan blogiasi ideoita etsien ja on ollut mukava kun olet toteuttanut ainakin pari projektia joita pähkäilen teenkö, enkö tee...
Kiitos mukavan myöteisistä kirjoituksistasi!

raverlyssä ruskanlehti

Sisko kirjoitti...

Minulla ei ole enää minkäänlaista muistikuvaa, miten blogisi löysin, mutta luen blogia mielenkiinnosta käsitöitäsi kohtaan. On myös kiva lueskella toisen noin suunnilleen saman ikäisen opiskelujuttuja. :)

Sähköpostini on siskoneule@gmail.com

Aikku kirjoitti...

Kudon, siis elän.
Luen blogiasi saadakseni uusia ideoita.

t. Aikku

arja.sarkkinen@gmail.com

Kvaakkuli kirjoitti...

Joskus vain satuin kurkkaamaan, jotakin blogissasi vaan oli.

Edit. Unohdin sitten sen nimen, eli Ravelryssä nickillä Kvaakkuli, ylläri ylläti:D

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan blogiasi, koska en itse osaa neuloa, en edes mattopuilla!

Emma kirjoitti...

En muista milloin tänne ekaa kertaa eksyin, mutta blogin hauska nimi pisti silmään. Nykyään seuraan koska tykkään seurata sellaisten ihmisten blogeja jotka olen tavannut livenä :D

Elina kirjoitti...

Luen, koska olen liian saamaton tekemään mitään itse käsin. On ihanaa lukea jonkun sellaisen tekstejä, joka ei samaistu miun tilaan :)

eevu@hotmail.fi

Mci kirjoitti...

Tulin blogiisi vastavierailulle viime toukokuussa ja sillä tiellä olen edelleen. Ekalla vierailullani tunnuit jo tutulta, kun muistin -09 ihailleeni Viimeinen-huiviasi Ullassa ja lisäksi huomasin laittaneeni Ravjonoon Hamsteripipon ja Karismalapaset. Noilla meriiteillä olikin sitten hyvä jatkaa lukemista, kun tiesin löytäväni mieleisiäni neuleita :)

Anonyymi kirjoitti...

Satunnnaisen seurailun jälkeen muistin noin vuosi sitten lisätä Hilpeän villapaidan blogilistalleni,jonka jälkeen olenkin sitten vieraillut täällä säännöllisesti.
Luen blogiasi,koska se on mielenkiintoinen ja inspiroiva!

-romunen
(romuakka@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi ekaa kertaa ja täällähän on kaikkea mielenkiintoista. Täytyypä poiketa toistekin. Ja heti pääsen mukaan arvontaan.
anu.haukanheimo@pp.inet.fi
- Susanna maalta -

eliisainen kirjoitti...

sattumalta piipahdin blogissasi. ehkä tulen taas, kun neulontakärpänen iskee :)

eliisainen

Repsu kirjoitti...

luen blogiasi, koska musta on hauska katella, miten hienoja neuleita jotkut oikeesti osaa ja jaksaa ja viittii tehdä! plus musta on hauska lukea, kun oot silleen samassa elämäntilanteessa, opiskelut alottanu toisella paikkakunnalla :)
-Repsu
reetta_greippi@hotmail.com

Oona kirjoitti...

Seuraan blogiasi koska teit viime kesänä sen virheen, että kerroit tulevasi teologiseen :D Ja sitten nimesi alkoikin löytyä kaikista tuutorointipapereistani :D

Mammutti kirjoitti...

Olen pitkään seurannut (blogilsitalta) ja neuleitahan täältäkin kurkin.

Hanna kirjoitti...

Seuraan monia käsityöblogeja. Ne toimivat idealaarina ja saahan niistä hieman "seuraa" tähän aika yksinäiseen harrastukseen.