27.5.2010

Ihanaihanaihanaihana paketti

Tänään sain viimeisen SNY-paketin haettua postista ja siellä oli niin kamalasti kaikkea ihanaa, että ei ole edes mahdollista!
Ekana paketin syövereitä kaivellessa käteen osui kaksi virkattua ja tärkättyä pitsiliinaa, jotka ovat molemmat tosi hienoja, varsinkin kun minun pitsin virkkaustaitoni ovat täysin olemattomat. Seuraavaksi paketista kaivautui paketti minttusuklaakuorrutettuja manteleita, joille on jo suoritettu laaduntarkastus ja ne on erittäin hyviksi todettu. Sitten ongin paketista 1/2010 Taito-lehden, jossa pikaisella selauksella näytti olevan tosi monta tosi mielenkiintoista artikkelia ja ohjetta. Paketin pohjalla oli lisää hyvää kermakaakaojauhetta, jota jo aikaisemmin tänä vuonna sain, ja 6 kerää teetee Popparia tosi kivana farkunsinisenä. Ja kuusi kerää on niin paljon siitähän saa vaikka mitä! Sitten oli vielä muumikortti, jossa oli ohje erittäin lupaavalta vaikuttaviin suklaamuffinsseihin.

Näiden kaikkien ihanuuksien takana on siis ollut hulluus. Kuvittelin jo löytäneeni vahingossa SNY:ni, kun selatessani muiden saamia paketteja oikeapaikkkakuntalainen osui vastaan, mutta eipäs ollutkaan, niin oli sitten yllätys loppuun asti. Kiitos hulluus vielä kertaalleen kaikista lähettämistäsi jutuista, on ollut mielettömän kivaa saada näin hienoja paketteja :)

Niin ja siitä Taito-lehdestä vielä. Siellä oli tekniikka opastus revontulivirkkaukseen. Samaisella tekniikalla on tehty koulukaverini lapaset, joita olen ihmetellyt koko yläasteen. Eipäs ole sekään nyt salaisuus enää :D

1 kommentti:

minnap kirjoitti...

Sinulle oli kiva kerätä paketteja ja hyvä ,että osuivat nappiin!Jään seuraamaan edesottamuksiasi ja ehkä uusia ohjeitasi:)