3.6.2010

Se on sitten kesä

Vihdoinkin on kaikki oikea koulutyö ohi. Eilen oli viimeinen koe ja tänään olin koulun kanssa Yli-Iin Kierikkikeskuksessa tekemässä arkeologisia kaivauksia. Kaivaminen oli tosi hauskaa, vaikkakin polvet tappavaa ja melkoista itikkasyöttinä olemista. Minun kaivausruudustani löytyi kuitenkin neljä piikivi-iskosta ja yksi liuskekivi-iskos (se oli aika vähän kun vertasi muiden ruutuihin). Huomenna koulussa saadaan viimeiset kokeet takaisin ja käydään laulamassa suvivirsi ja lauantaina sitten todistukset ja sitten on loma <3 br="br">
Sitten neuleasiaa. Viime torstaina tekaisin Housen aikana hamppuisen tiskirätin. Painoa rätille kertyi 28 grammaa. Hamppua oli yllättävän mukava neuloa, vaikka se vähän paperinarumaista olikin. Tämä värjäämätön vain haisee aika vahvasti hampulle konepesusta huolimatta.
Ja sitten taas muuta asiaa. Postissa tuli tänään tämä! Kirjamaisesta ulkomuodosta huolimatta kyseessä on ranskalaisen Notre Dame musikaalin dvd-taltiointi sekä sanat kaikkiin kappaleisiin. Ranskan opettaja näytti tästä pätkiä tunnilla ja minä ja kaksi kaveriani rakastuimme musikaaliin, joten suunta vain Ranskan Amazoniin :D Päätimme, että loman alkamista juhlitaan katsomalla musikaali maanantaina porukalla.

3 kommenttia:

Kruppukräätäri kirjoitti...

Hei Iida! Hieno tiskirätti, miten toimii? Tein itse SNY-kierroksella parilleni hampputiskirätin ja pyysin kommentteja onko hyvä, mutta vielä ei ole kuulunut. Nyt alkaa olla hahmottunut mitä lähettämistäsi langoista tulee...no ne ruskeat ei vielä. Tiedän mitä siitä haluaisin, mutta koska siihen menee lankaa vain noin puolet niin en ehkä malta siitä tehdä sitä mitä aioin.
HYVÄÄ KESÄÄ!!!!
Ps: Hauska huomio miten maailma on pieni. Menin ensimmäistä kertaa katsomaan kummipoikani äidin blogia ja sinne sinä olit kommentoinut kummipojan ankkahousuja :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tietää, että musikaali tuli perille.
tv. tallinnan matkaaja

Iida kirjoitti...

Rätin nykyinen omistaja on aivan innoissaan siitä, joten ilmeisesti hyvin toimii. Hamppurätti olen itsekin käyttänyt ja se on kyllä ihan ylivoimainen puhdistaja, koska sillä voi hangata tahrat kunnolla pois ja rätti kestää konepesunkin moitteettomasti.