9.6.2010

Toppi kuin koru

Kesäloman ensimmäinen isotöinen valmis neule :) Ohje on Spring 2010 Interweave Knitsistä Aran Necklace Camisole. Lankana käytin jo kertaalleen purettua Novita Bambua ja sitä kului 156 grammaa. Puikot olivat 3.5 milliset.
Paidan juttuhan on tuo kaula-aukko ja se onnistui minusta tosi nätisti, mitä nyt pari reikää on siellä täällä. Mielestäni Bambu sopii langaksi tosi hyvin, koska se laskeutuu nätisti.
Toppi onnistui myös olemaan juuri oikean kokoinen, pitäisi varmaan vetää johtopäätös, että mallitilkkuja kannattaisi harrastaa useammin... Ohjeesta poiketen tein helmaan reikärivin neulomalla yhden kerroksen nurjaa, yhden kerroksen lk, 2 o yht ja vielä toisen kerroksen nurin ja sitten päättely normaalisti. Tosi ihana toppi :)
Äiti kävi työmatkalla Tallinnassa ja kävi mm. Karnaluksin ihmemaassa. Minulle ei tuotu mitään paitsi käsky tehdä tuosta vyyhdistä huivi mahdollisimman nopeasti. Kovin pian en kyllä usko tuota neulovani, koska työn alla on jo valmiiksi kaksi muutakin huivia...

3 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tosi upea tuon topin kaulus!

Emma kirjoitti...

Upea toppi! Malli on miullakin jonossa ja langatkin on mutta en ole saanut aloitettua kun pelkään että nuo palmikot epäonnistuu :D

kio kirjoitti...

hyvännäköinen toppi!